Noordwolde

Weststellingwerf - Noordwolde
Toekomstig aanbod

Over dit project

Gebouwd volgens de vaste principes van het concept ‘Mooi Wonen’. Gecombineerd met 8 MooiZEN woningen.

Dat wil zeggen: de onovertroffen stijl en degelijkheid van de Jaren ’30, de duurzaamheid van nu. Hoe ziet ‘mooi Wonen’ er in Noordwolde uit? Sfeervol en karakteristiek wonen, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

De mooie plek? Het buurtschap Rohé met 900 inwoners, net buiten Noordwolde. Dat wil zeggen: op het ‘drielandenpunt’ waar Overijssel, Friesland en Drenthe aan elkaar grenzen. Niet ver van al het moois van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Midden in een typisch beekdallandschap met bolle akkers, ruige velden met bloemen, stukje bos, kleine dorpskernen. Meer lezen over dit project? Ga dan naar www.mooieplek.nl/projecten/mooi-noordwolde.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordwolde
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weststellingwerf.

Aanmelden