Vlinderryck

Weststellingwerf - Wolvega
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 184m2
Kaveloppervlak
163 - 520m2
Inhoud
449 - 734m3

Over dit project

Lindewijk - Wolvega
In totaal 28 woningen aan de zuidrand van Wolvega, onderdeel van de Lindewijk. Allemaal anders, allemaal aangenaam duurzaam en eigentijds. De straten met vlindernamen zijn ruim opgezet, met veel groen. Een wijk vol allure dus.

Heerlijk buiten wonen
Nog niet zo eenvoudig, om het samen eens te worden over de hoofdreden om voor Vlinderryck te kiezen. De heerlijke woning zelf, of toch de unieke locatie? Het wordt een gevarieerd en speels deel van de Lindewijk, met deels vrijstaande huizen, halfvrijstaande en rijwoningen. Stuk voor stuk met fijne tuin, duurzaam en helemaal geschikt te maken voor je persoonlijke woonwensen. Echt de allerlaatste kans om in een splinternieuwe woning in de gewilde nieuwbouwwijk Lindewijk te wonen.

Zo mooi woon je in Wolvega
In Vlinderryck woon je met je 27 nieuwe buren aan de groene en waterrijke zuidrand van Wolvega, in het uiterste zuidoosten van Friesland. Aan dé toegangsweg van de Lindewijk en Wolvega. Het ‘drielandenpunt’ Friesland-Overijssel-Drenthe ligt hemelsbreed nog geen 4 kilometer weg, richting Vledder en Diever. Net buiten de Lindewijk kronkelt het riviertje de Linde, recreatieplas De Vlinderslag ligt op loopafstand van je voordeur.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.vlinderryck.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vlinderryck
Koopwoningen
28
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weststellingwerf.

Aanmelden